Kerst Drive Thru

Afbeelding 1

COVID-19 heeft voor veel bedrijven een grote impact gehad. Wij kunnen ons goed voorstellen dat uw medewerkers behoefte hebben aan een positieve afsluiting van het jaar. Wij toveren uw locatie om tot de ultieme Kerst Drive Thru: van diverse kerstentertainment-acts, een poffertjeskraam, warme chocolademelk tot champagne. Een creatieve manier om bijvoorbeeld de kerstpakketten uit te reiken. 

Afbeelding 2

Uitnodiging

Uw medewerkers worden verrast met een feestelijke digitale uitnodiging. Iedereen krijgt een uitnodiging met daarin een tijdsslot, zodat alle medewerkers doorlopend arriveren. 

Afbeelding 3

Belevenisroute

Uw medewerkers worden ontvangen door een ras entertainer verkleed als kerstman of levende kerstboom. De kerstman maakt de leukste grappen en deelt kerstmutsen uit. Uw locatie is aangekleed met diverse kerstentertainment-acts, sfeervolle kerstverlichting, kerstbomen, easy drape, muziek en nog veel meer kerstitems. 

Kerst Drive Thru 4
Afbeelding 5
Stelt u zich eens voor...

Uw medewerkers rijden langs de sfeervolle route op uw locatie en ontvangen bij een kerstkraampje warme chocolademelk met slagroom of glühwein met een american chocolate cookie. Met de auto rijden zij richting de sfeervol aangeklede selfiespot. Hier wordt een leuke selfie gemaakt waarbij de medewerkers in de auto blijven zitten. De belevenisroute eindigt met de uitreiking van een kerstpakket of een bedrijfsgeschenk.

Afbeelding 6

Entertainment

De route gaat langs diverse acts en entertainment, van een goochelaar tot ballonnenclown. Bent u benieuwd welke kerstentertainment-acts geschikt zijn in deze tijden op uw locatie? Hieronder staan een aantal voorbeelden. Download onderstaande folder voor alle acts en prijzen per act. 

Afbeelding 7

Extra 

De kerst drive thru is naar wens uit te breiden met onder andere extra entertainment, scherm met videoboodschap van de directie, borrelplank met lekkere hapjes, poffertjes en nog veel meer. Wij denken graag met u mee. Alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen