Kerst Drive Thru

Afbeelding 1

Kerst Drive Thru, een creatieve manier om bijvoorbeeld de kerstpakketten uit te reiken. Wij toveren uw locatie om tot de ultieme Kerst Drive Thru: van diverse kerstentertainment-acts, een poffertjeskraam, warme chocolademelk tot champagne.

Afbeelding 2

Uitnodiging

Uw medewerkers worden verrast met een feestelijke digitale uitnodiging. Iedereen krijgt een uitnodiging met daarin een tijdsslot, zodat alle medewerkers doorlopend arriveren. 

Afbeelding 3

Belevenisroute

Uw medewerkers worden ontvangen door een ras entertainer verkleed als kerstman of levende kerstboom. De kerstman maakt de leukste grappen en deelt kerstmutsen uit. Uw locatie is aangekleed met diverse kerstentertainment-acts, sfeervolle kerstverlichting, kerstbomen, easy drape, muziek en nog veel meer kerstitems. 

Afbeelding 4
Stelt u zich eens voor...

Uw medewerkers rijden langs de sfeervolle route op uw locatie en ontvangen bij een kerstkraampje warme chocolademelk met slagroom of glühwein met een american chocolate cookie. Met de auto rijden zij richting de sfeervol aangeklede selfiespot. Hier wordt een leuke selfie gemaakt. De belevenisroute eindigt met de uitreiking van een kerstpakket of een bedrijfsgeschenk.

Afbeelding 5

Entertainment

De route gaat langs diverse acts en entertainment, van een goochelaar tot ballonnenclown. Bent u benieuwd welke kerstentertainment-acts geschikt zijn in deze tijden op uw locatie? Hieronder staan een aantal voorbeelden. Download onderstaande folder voor alle acts en prijzen per act. 

Afbeelding 6

Extra 

De kerst drive thru is naar wens uit te breiden met onder andere extra entertainment, scherm met videoboodschap van de directie, borrelplank met lekkere hapjes, poffertjes en nog veel meer. Wij denken graag met u mee. Alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Populair in Kerst Drive Thru

Winterkoning & Koningin

Winterkoning & Koningin

Met kanten kragen, parels en lichtjes, paraderen deze Winterkoning en Koningin op stelten parmantig in het rond. [...]

Vanaf € 880,-

Magic White Horses

Magic White Horses

Deze magische verlichte paarden zijn een intrigerend schouwspel. Deze prachtige witte viervoeters op stelten & voorpoten zullen een sprookjes sfeer neer zetten op elk evenement of festival.  [...]

Prijs op aanvraag

Lava Queens

Lava Queens

Deze waanzinnige rode diva's zijn een lust voor het oog; van straat theater tot zakelijk evenement, met deze dames wordt er indruk gemaakt! [...]

Prijs op aanvraag

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen