Sinterklaas act boeken?

Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot!

De gezellige tijden van Sinterklaas. Het is een feest voor jong en oud. Een Sinterklaasfeest of Sinterklaasevenement is niet compleet zonder een leuke en speciale act. Verras de kinderen met een mooie Sinterklaas act die net even wat anders is dan normaal.

Sinterklaas- of Roetveeg Piet-act boeken?

Wij bieden een ruime keuze aan Sinterklaas entertainment zodat iedereen het perfecte Sinterklaasfeest kan organiseren! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, mail of bel naar een van onze medewerkers.

Populair in Sinterklaas

Pepernotenkrakers

Pepernotenkrakers

De Pepernotenkrakers koesteren alle oude Sinterklaasliedjes, maar kennen ook de meeste nieuwe. Sint heeft ze daarom graag dicht in de buurt. [...]

vanaf € 950,-

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Dat kan! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen