Bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven en jullie zien het al helemaal voor ogen: een prachtige locatie, omringd door vrienden en familie en natuurlijk mag livemuziek daar niet aan ontbreken. Maar bij het organiseren van een trouwerij komt veel kijken, waar moet je beginnen? Hebben jullie al een locatie? Willen jullie een liveband of een DJ? Willen jullie vermaak voor de kinderen? Extra entertainment voor de volwassenen? Wie verzorgt de catering?

Livemuziek is een echte sfeermaker voor het feest, maar de band moet wel matchen met jullie en de gasten.

Bruiloft band boeken?

Muziek is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en een bruiloft band zoeken is niet altijd gemakkelijk. Livemuziek is een echte sfeermaker voor het feest, maar de band moet wel matchen met jullie en de gasten. MEProductions heeft een groot aanbod in geschikte bruiloft bands, dj's en entertainment en wij denken graag met jullie mee zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag uit jullie leven.

Afbeelding 4

 

Beknopte checklist bruiloft:

  • Trouwlocatie
  • Band, artiest, entertainment
  • Meubilair, verlichting, decoratie
  • Tenten, parasols, overkappingen
  • Catering, foodtrucks

Volledige organisatie

MEProductions werkt samen met vaste leveranciers waardoor wij optimaal in kunnen spelen op jullie wensen. Wij regelen de volledige catering, aankleding, de muziek en faciliteiten voor jullie bruiloft. Draag de zorgen aan ons over en geniet alsof je gast bent op jullie eigen bruiloft.

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen