Oktoberfest

Oktoberfest

Een typisch Duitse Oktoberfest sfeer

De ingrediënten voor een geslaagd Oktoberfest zijn bier, eten en natuurlijk livemuziek. Of het nu Schlager artiesten zijn, een DJ of een Duitse band: deze elementen zorgen voor een typische Duitse Oktoberfest sfeer. Het Oktoberfest is oorspronkelijk een jaarlijks volksfeest in München, maar is uitgegroeid in Nederland tot een breed begrip.

Afbeelding 2

Oktoberfest band, DJ of artiest boeken?

Een Oktoberfest is pas compleet met de juiste Oktoberfest artiesten. Hieronder alvast een paar tips voor een band of act tijdens jullie Oktoberfest evenement. Kom je er niet uit of heb je nog niet de geschikte artiest voor het Oktoberfest gevonden? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen