The ART of Party

Over MEProductions

Wij geloven in de kunst van het vieren. Door te vieren leg je een belangrijk moment vast in de tijd. Hierdoor krijgt het alledaagse een uniek en bijzonder karakter. Wij geloven dan ook dat bij ieder persoon, iedere organisatie of ieder type feest een specifieke band of artiest past die bijdraagt aan een feestelijke herinnering. De letters ME staan voor muziek & entertainment en daarbij is van alles mogelijk.

Advies op maat

Onze brede kennis in de muziek- en entertainmentbranche stelt ons in staat om een samengesteld advies op maat te verzorgen met de juiste presentatie en onderbouwing. Niet elke band of artiest past op elk type feest of bij een bepaald persoon. Door deze visie en onze persoonlijke en professionele begeleiding zorgen we voor de juiste match tussen opdrachtgever en band of artiest.

Artiesten, bands en entertainment

Wij hebben een groot aanbod in artiesten, bands en entertainment. Voor een aantal bands is MEProductions zelfs het exclusieve boekingsbureau! Met ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche verzorgt MEProductions voor alle mogelijke feesten de artiesten, bands en het entertainment.

Volledige organisatie

MEProductions werkt dagelijks verschillende concepten uit voor diverse evenementen. Van klein- en grootschalige evenementen tot openbare- en besloten evenementen. Geef de organisatie uit handen en MEProductions regelt de volledige catering, aankleding, faciliteiten, muziek en het entertainment. Bruiloften, festivals, tuinfeesten, dorpsfeesten, bedrijfsevents: er zijn mogelijkheden voor ieder feest. MEProductions werkt samen met vaste leveranciers waardoor het overzicht gewaarborgd blijft, er maximaal aan de wensen wordt gewerkt van de opdrachtgever en het event uiteindelijk een waardevolle feestelijke herinnering wordt. Laat je inspireren.

Wie zijn wij?

Herwin Lokken

Herwin Lokken

General manager

Mail
Chantal Lokken

Chantal Lokken

Commercieel manager

Mail
Berend Zandbergen

Berend Zandbergen

Artiesten- & Eventmanager

Mail
Herjanne Remmelts

Herjanne Remmelts

Eventmanager

Mail
Alice Timmerman

Alice Timmerman

Eventmanager

Mail
Babet van Wieren

Babet van Wieren

Eventmanager

Mail

Door te vieren leg je een belangrijk moment vast in de tijd. De essentie van feesten is dat het alledaagse een uniek en bijzonder karakter krijgt en het een feestelijke herinnering wordt die je deelt met anderen. Vieren is een kunst.

Afbeelding 5

Band of entertainment boeken?

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Bij een eventuele aanvraag hebben wij informatie van u nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Waarom geeft u een feest?
  • Uw muzikale voorkeuren
  • De datum van het feest
  • Locatie
  • Hoeveel gasten worden er verwacht
  • Wat moet er allemaal op locatie geregeld worden?

Uiteraard kunnen wij u in het gehele traject ondersteunen, dat vinden we leuk en daar zijn we goed in!

Afbeelding 6

Geen feest is ons te gek!

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw feest of het boeken van een artiest, band of entertainment? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

Meer bekende artiesten

Frans Bauer

Frans Bauer

Eén van de succesvolste artiesten van Nederland met hits als "Heb je even voor mij", "Als sterren aan de hemel staan" en "De Regenboog" [...]

Vanaf € 12.500,-

Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open. [...]

Vanaf € 5975,-

Snelle

Snelle

Snelle is te boeken met DJ of met complete live band! [...]

Prijsindicatie € 37.500,-

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen