Kerstborrel organiseren?

Kerst met collega’s

Een kerst- of nieuwjaarsborrel is een ideale gelegenheid om met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten of het nieuwe jaar fris te starten. Mag jij dit keer de nieuwjaarsreceptie of kerstborrel op het werk organiseren? Dan weet je vast dat daar veel bij komt kijken. Alhoewel, je kunt er ook voor kiezen om de organisatie uit handen te geven.

 

Band of entertainment boeken voor kerst?

Muziek en/of entertainment, een bijzondere feestlocatie, kerstpakketten en zelfs de catering kunnen wij voor u regelen! Voor een advies op maat neem je vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

 

Kerst tijdens Corona

Hoe kun je toch een leuke kerstborrel houden onder de restricties die op dit moment gelden. MEProductions is als organisatiebureau altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de coronamaatregelen. We organiseren bijeenkomst volgens veilige protocollen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Gepast entertainment, voldoende ruimte, leuk en origineel entertainment. Het moet allemaal even anders, wij hebben de ideeën en mogelijkheden.

Afbeelding 2

Verrassend entertainment

Heerlijke, stijlvolle achtergrondmuziek tijdens uw Kerst bijeenkomst. We hebben diverse bands, groepen, acts die ervoor zorgen dat u aangenaam met elkaar kunt bijpraten met op de achtergrond vrolijke muziek, volledig in Kerst sferen.

Afbeelding 3

Bijzonder entertainment

Wilt u graag uw gasten op een bijzondere manier verwelkomen? Wilt u uw gasten verrassen? Wij hebben veel unieke straattheater acts die op een mooie manier zijn in te zetten tijdens uw event. Wilt u hierover eens van gedachten wisselen? Neem contact op met één van onze eventmanagers.

Populair in Kerst

Straattheater
Steltact
Kerst

IJskoninginnen

IJskoninginnen

De winteranimatie act is een vrolijk winter tafereel met prachtige witte ijskoninginnen op stelten die met hun verlichte hoepelrokken een sprookjes sfeer neer zetten op elk kerst / winterevenement. Het bij behorende muzikale IJsprinsen duo speelt uit een groot arrangement van winter / kerst nummers. [...]

Prijs op aanvraag

Solo, Duo, Trio
Straattheater
Mobiel
Muzikaal
Kerst

Het Dickens Trio

Het Dickens Trio

Hartverwarmende Charles Dickensverhalen als Scrooge, David Copperfield en Oliver Twist herleven bij het zien en horen van “Het Dickens Trio” met haar warme winterse klanken, ‘n heerlijk kerstgevoel oproepend. [...]

Vanaf € 995,-

Culinair entertainment
Kerst

De Levende Kersttafel

De Levende Kersttafel

Kerst staat voor sfeer, voor rust en mooi gedekte tafels, voor genieten van een diner. [...]

Vanaf € 1195,-

Maak je feest compleet

Techniek

Heeft de band voldoende mee? Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Heb ik voldoende stroom? Verzorgen jullie ook de volledige techniek op locatie?

Aankleding op locatie

Ons team bedenkt mooie totaalconcepten en wij voeren dat uit met onze vaste partners. 

Catering

We werken landelijk samen met diverse cateraars. Alles is mogelijk!

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We maken bij behoefte een mooie visualisatie van hoe het feest eruit zou kunnen gaan zien.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Dat kan! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen