Kerstborrel organiseren?

Kerst met collega’s

Een kerst- of nieuwjaarsborrel is een ideale gelegenheid om met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten of het nieuwe jaar fris te starten. Mag jij dit keer de nieuwjaarsreceptie of kerstborrel op het werk organiseren? Dan weet je vast dat daar veel bij komt kijken. Je kunt er voor kiezen om de organisatie uit handen te geven. Wij hebben diverse mogelijkheden om de kerstborrel om te toveren tot een magische avond.

Entertainment boeken voor kerst?

Muziek en/of entertainment, een bijzondere feestlocatie, kerstpakketten en zelfs de catering kunnen wij regelen! Voor een advies op maat neem je vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. 

 Klik hier voor onze Kerst Drive Thru  

Afbeelding 3

Verrassend entertainment

Hoe leuk is het om op een ludieke wijze ontvangen te worden door een levende kerstboom of een Sneeuwpoppenorkest? Vrolijke muziek in de "Kerst Drive Thru" of een vuurspuwer? Het kan allemaal via MEProductions geregeld worden.

Afbeelding 4

Bijzonder entertainment

Wij hebben veel unieke straattheater acts die op een mooie manier zijn in te zetten tijdens het event. Wil je hierover eens van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.

 Klik hier voor een overzicht met onze kerstacts  

Kerstborrel organiseren?

Kerstborrel met collega's

Een kerstborrel is de ideale gelegenheid om met alle collega’s het jaar af te sluiten. Ook in deze bizarre tijden is het mogelijk!

Kerst tijdens Corona

Het zal niet hetzelfde zijn als vorig jaar. Hoe wordt een kerstborrel dan toch leuk? Wij organiseren bijeenkomsten volgens veilige protocollen zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Gepast entertainment, voldoende ruimte, leuk en origineel! Het moet allemaal even anders, wij hebben de ideeën en mogelijkheden. 

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je kerstborrel. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We maken bij behoefte een mooie visualisatie van hoe het feest eruit zou kunnen gaan zien.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen