Tuinfeest organiseren

Tuinfeest

Er is geen betere plek dan thuis!

Stel je eens voor: je gaat trouwen en zoekt een locatie, je bent jarig en wilt eens uitpakken of je geeft een housewarming en je wil eens iets anders dan anders. Er is altijd wel een aanleiding om een gezellig en perfect feest te organiseren voor al je familie en vrienden. Heb je wel eens aan een tuinfeest gedacht? Juist tijdens een mooie zomerdag is het heerlijk om het feest naar buiten te verplaatsen. Wellicht heb je een eigen tuin tot beschikking of zoek je een tuin op locatie. Je hebt het je vast wel eens ingebeeld: Het perfecte tuinfeest met sfeerverlichting, lampionnen, een foodtruck, fijne plekjes om te zitten of te staan en een mooie partytent voor elk weertype… Wie droomt daar nu niet van?

Wij nemen graag zorgen uit handen, zodat jij gast bent op jouw eigen feest en je jouw familie en vrienden een fantastische ervaring met veel gezelligheid kunt meegeven! Met enorme passie organiseren we samen een tuinfeest om nooit meer te vergeten.

Afbeelding 3

Liveband of entertainment boeken?

Wil je het dit keer groots aanpakken? Dan mag een spetterende liveband natuurlijk niet ontbreken. Wordt er al aan de kinderen gedacht? MEProductions heeft een ruim aanbod in bijvoorbeeld typetjes, kindershows of clowns maar kan ook zorg dragen voor springkussens, een ballenbak en zelfs een quad circuit.

Afbeelding 5

Volledige organisatie tuinfeest

Kortom, zorgen voor genoeg meubilair, muziek regelen, sfeer aanbrengen in de tuin en niet te vergeten om de gasten de dag zelf te voorzien van hapjes en drankjes kan een behoorlijke taak zijn. Wij nemen graag zorgen uit handen, zodat jij gast bent op jouw eigen feest en je jouw familie en vrienden een fantastische ervaring met veel gezelligheid kunt meegeven! Met enorme passie organiseren we samen een tuinfeest om nooit meer te vergeten. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Beknopte checklist:

  • Meubilair, verlichting en decoratie
  • Tenten, parasols, overkappingen
  • Foodtrucks en catering
  • Muziek en/of entertainment

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen