Tuinfeest organiseren

Tuinfeest

Er is geen betere plek dan thuis!

Stel je eens voor: je gaat trouwen en zoekt een locatie, je bent jarig en wilt eens uitpakken of je geeft een housewarming en je wil eens iets anders dan anders. Er is altijd wel een aanleiding om een gezellig en perfect feest te organiseren voor al je familie en vrienden. Heb je wel eens aan een tuinfeest gedacht? Juist tijdens een mooie zomerdag is het heerlijk om het feest naar buiten te verplaatsen. Wellicht heb je een eigen tuin tot beschikking of zoek je een tuin op locatie. Je hebt het je vast wel eens ingebeeld: Het perfecte tuinfeest met sfeerverlichting, lampionnen, een foodtruck, fijne plekjes om te zitten of te staan en een mooie partytent voor elk weertype… Wie droomt daar nu niet van?

Wij nemen graag zorgen uit handen, zodat jij gast bent op jouw eigen feest en je jouw familie en vrienden een fantastische ervaring met veel gezelligheid kunt meegeven! Met enorme passie organiseren we samen een tuinfeest om nooit meer te vergeten.

Afbeelding 3

Liveband of entertainment boeken?

Wil je het dit keer groots aanpakken? Dan mag een spetterende liveband natuurlijk niet ontbreken. Wordt er al aan de kinderen gedacht? MEProductions heeft een ruim aanbod in bijvoorbeeld typetjes, kindershows of clowns maar kan ook zorg dragen voor springkussens, een ballenbak en zelfs een quad circuit.

Afbeelding 4

Volledige organisatie tuinfeest

Kortom, zorgen voor genoeg meubilair, muziek regelen, sfeer aanbrengen in de tuin en niet te vergeten om de gasten de dag zelf te voorzien van hapjes en drankjes kan een behoorlijke taak zijn. Wij nemen graag zorgen uit handen, zodat jij gast bent op jouw eigen feest en je jouw familie en vrienden een fantastische ervaring met veel gezelligheid kunt meegeven! Met enorme passie organiseren we samen een tuinfeest om nooit meer te vergeten. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Beknopte checklist:

  • Meubilair, verlichting en decoratie
  • Tenten, parasols, overkappingen
  • Foodtrucks en catering
  • Muziek en/of entertainment

Maak je feest compleet

Techniek

Heeft de band voldoende mee? Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Heb ik voldoende stroom? Verzorgen jullie ook de volledige techniek op locatie?

Aankleding op locatie

Ons team bedenkt mooie totaalconcepten en wij voeren dat uit met onze vaste partners. 

Catering

We werken landelijk samen met diverse cateraars. Alles is mogelijk!

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We maken bij behoefte een mooie visualisatie van hoe het feest eruit zou kunnen gaan zien.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Dat kan! Naar contactgegevens

Populair in tuinfeest

ME Productions Exclusive

PRIME Partyband

PRIME Partyband

GO PARTY GO PRIME [...]

Vanaf € 1950,-

Nick&Ik

Nick&Ik

Akoestische Soul, Swing & Sfeer! [...]

Vanaf € 595,-

The Harmonyshakers

The Harmonyshakers

Deze drie mannen weten hoe ze hun publiek kunnen entertainen. Met lekkere muziek en vooral veel interactie: schrik niet van een plotselinge serenade! Van rock&roll klassiekers tot de nieuwste Nederpop-hits: ze zijn van alle markten thuis. [...]

Vanaf € 795,-

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen