Koningsdag

Koningsdag

Lang leve de Koning

De verjaardag van de Koning wordt ieder jaar gevierd met vermakelijk entertainment of een gezellige partyband. Omdat dit een feest is voor iedereen, moet een act of band natuurlijk jong en oud kunnen vermaken.

Koningsdag entertainment of band boeken?

Het zoeken naar een geschikte partyband of passend entertainment kan veel werk kosten. Zie jij graag een advies op maat in je mailbox verschijnen? Neem dan vooral contact met ons op en we gaan dan samen op zoek naar de perfecte band of act.

Afbeelding 2

Kindervoorstellingen

Het is op Koningsdag altijd leuk om kindervoorstellingen te hebben. Het is immers een gezellige familiedag. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod kindershows.

Afbeelding 3

Kinderactiviteiten

Ballonnenclown, suikerspin, springkussens, popcorn, bungeetrampoline etc... Wij hebben enorm veel mogelijkheden om de kinderen te vermaken.

Populair in Koningsdag

ME Productions Exclusive

KaramBAM!

KaramBAM!

Een mega energiek PowerTrio dat van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!!! [...]

Vanaf € 2450,-

De Mannen van Oranje

De Mannen van Oranje

Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes, Frans Bauer en André Hazes Jr.? Juist! De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen! [...]

Prijs op aanvraag

Maak je feest compleet

Techniek

Heeft de band voldoende mee? Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Heb ik voldoende stroom? Verzorgen jullie ook de volledige techniek op locatie?

Aankleding op locatie

Ons team bedenkt mooie totaalconcepten en wij voeren dat uit met onze vaste partners. 

Catering

We werken landelijk samen met diverse cateraars. Alles is mogelijk!

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We maken bij behoefte een mooie visualisatie van hoe het feest eruit zou kunnen gaan zien.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Dat kan! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen