Koningsdag

Koningsdag

Lang leve de Koning

De verjaardag van de Koning wordt ieder jaar gevierd met vermakelijk entertainment of een gezellige partyband. Omdat dit een feest is voor iedereen, moet een act of band natuurlijk jong en oud kunnen vermaken.

Koningsdag entertainment of band boeken?

Het zoeken naar een geschikte partyband of passend entertainment kan veel werk kosten. Zie jij graag een advies op maat in je mailbox verschijnen? Neem dan vooral contact met ons op en we gaan dan samen op zoek naar de perfecte band of act.

Afbeelding 2

Kindervoorstellingen

Het is op Koningsdag altijd leuk om kindervoorstellingen te hebben. Het is immers een gezellige familiedag. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod kindershows.

Afbeelding 3

Kinderactiviteiten

Ballonnenclown, suikerspin, springkussens, popcorn, bungeetrampoline etc... Wij hebben enorm veel mogelijkheden om de kinderen te vermaken.

Populair in Koningsdag

ME Productions Exclusive

OXYGEN

OXYGEN

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie! [...]

Vanaf € 3450,-

ME Productions Exclusive

Mannen van Oranje

Mannen van Oranje

Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes, Frans Bauer en André Hazes Jr.? Juist! De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen! [...]

Vanaf € 3950,-

Waterproof Shampoo

Waterproof Shampoo

Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten! [...]

Vanaf € 5495,-

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen