Dorpsfeest

Het hele dorp in volle verwachting!

Ben jij onderdeel van de Oranjevereniging van jouw dorp en is het aan jullie om het dorpsfeest te organiseren? Zoek jij dit jaar iets unieks, wat leuk is voor kinderen en volwassenen? En wil je de geslaagde editie van voorgaande jaren overtreffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ruime keuze voor jong en oud

Wij hebben een ruime keuze aan diverse partybands, artiesten en feesttent entertainment voor jong en oud. Je kunt zowel kiezen voor een avondvullende act als een complete line-up met verschillende artiesten. Zo bied je je gasten een uitgebreid programma. Denk aan een toffe partyband met in de pauzes een dj of een bekende artiest.

Overtref de geslaagde edities van voorgaande jaren met iets unieks voor jong en oud!

Dorpsfeest 3
Afbeelding 4

Partyband op dorpsfeest

Waar hoort een partyband aan te voldoen tijdens een optreden in het dorp? Het belangrijkste is een misschien wel een mooie show, de juiste interactie met het publiek, een betrouwbare geluidsset en natuurlijk een breed en herkenbaar repertoire.

Afbeelding 5

Partyband of entertainment boeken?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een passende partyband of geschikt entertainment voor het dorpsfeest? Neem contact met ons op en we helpen graag met het zoeken naar een geschikte match.

Populair in Dorpsfeest

ME Productions Exclusive

KaramBAM!

KaramBAM!

Een mega energiek PowerTrio dat van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!!! [...]

Vanaf € 2950,-

GLAMOURAMA!

GLAMOURAMA!

De vrolijkste feestband van Nederland geeft een show die bol staat van de guilty pleasures, bekende feesthits en gouwe ouwe partyknallers. [...]

Vanaf € 5250,-

ME Productions Exclusive

PRIME Partyband

PRIME Partyband

PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie. [...]

Vanaf € 2950,-

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen