Bedrijfsfeest

Succes mag gevierd worden!


Een bedrijfsfeest is niet alleen goed voor het teamgevoel, het motiveert werknemers ook om in de toekomst net zo hard te blijven werken! Een bedrijfsfeest is een mooie waardering voor het harde werk van collega’s en tijdens zo’n feest wordt de onderlinge band versterkt door samen herinneringen te maken.

De Music & Entertainment studio in Meppel is een ideale locatie voor een bedrijsfeest. Met een fijne sfeer, uitstekende akoestiek en moderne inrichting zorgen we ervoor dat jouw feest een onvergetelijk muzikaal evenement wordt. 

Of je nu een partyband, een beroemde artiest of een DJ inhuurt, livemuziek heeft een duidelijk positieve impact op de feestbeleving.

Afbeelding 3

Livemuziek

Livemuziek mag zeker niet ontbreken. Dit levert een grote bijdrage aan het doel van het bedrijfsfeest. Muziek verbindt en is een echte sfeermaker. Of je nu een partyband, bekende artiest of DJ boekt, het heeft een zichtbaar effect op de beleving van uw gasten.


Entertainment

Zo is er ook een brede keuze uit entertainment wat voor een verrassend effect kan zorgen tijdens uw bedrijfsfeest. Denk aan een ontvangstact, openingsact, table magic, steltenlopers, doekenact, photobooth, silent disco, flipperkasten en nog veel meer. We helpen u graag bij het bedenken van een mooi concept!

Volledige organisatie bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een leuke taak maar brengt ook veel werk en verantwoording met zich mee. Zorg dragen voor het entertainment, sfeer, aankleding en niet te vergeten om de gasten te voorzien van culinaire hapjes en drankjes. MEProductions werkt al jaren met vaste leveranciers wat het volledig organiseren van een bedrijfsevent zowel mogelijk als gemakkelijker maakt. Wij maken een duidelijk draaiboek waarin alles tot in de puntjes beschreven staat en wij zorgen ervoor dat deze dag een succes wordt!

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen