Bedrijfsfeest

Succes vieren met uw bedrijfsfeest


Een bedrijfsfeest is niet alleen goed voor het teamgevoel, het motiveert werknemers ook om in de toekomst net zo hard te blijven werken! Een bedrijfsfeest is een mooie waardering voor het harde werk van collega’s en tijdens zo’n feest wordt de onderlinge band versterkt door samen herinneringen te maken.

Of je nu een partyband, bekende artiest of DJ boekt, livemuziek heeft een zichtbaar effect op de beleving van de werknemers tijdens het bedrijfsfeest.

Afbeelding 3

Partyband op bedrijfsfeest

Livemuziek mag zeker niet ontbreken. Dit levert een grote bijdrage aan het doel van het bedrijfsfeest. Muziek verbindt en is een echte sfeermaker. Of je nu een partyband, bekende artiest of DJ boekt, het heeft een zichtbaar effect op de beleving van de werknemers tijdens het bedrijfsfeest.

Volledige organisatie bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een leuke taak maar brengt ook veel werk met zich mee. Zorg dragen voor het entertainment, sfeer en aankleding en niet te vergeten om de gasten te voorzien van hapjes en drankjes. MEProductions werkt al jaren met vaste leveranciers wat het volledig organiseren van een bedrijfsevent zowel mogelijk als gemakkelijker maakt. Samen met u maken wij een draaiboek waarin alles tot in de puntjes beschreven staat en zorgen wij ervoor dat deze dag een succes wordt!

Populair in bedrijfsfeest

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. Na Volumia! besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als soloartiest. [...]

Vanaf € 8500,-

SESSION

SESSION

DÉ SENSATIONELE COVERBAND [...]

Vanaf € 4995,-

Boston Tea Party!

Boston Tea Party!

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is deze band dè garantie voor een volledig geslaagd feest! [...]

Vanaf € 5450,-

Maak je feest compleet

Techniek

Heeft de band voldoende mee? Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Heb ik voldoende stroom? Verzorgen jullie ook de volledige techniek op locatie?

Aankleding op locatie

Ons team bedenkt mooie totaalconcepten en wij voeren dat uit met onze vaste partners. 

Catering

We werken landelijk samen met diverse cateraars. Alles is mogelijk!

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We maken bij behoefte een mooie visualisatie van hoe het feest eruit zou kunnen gaan zien.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Dat kan! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen