Ook interessant

Q5 New Style

Q5 New Style

Q5 rockt als een band, beukt als een DJ en brengt verrassend snelle mixes die je meezingt tot je geen stem meer over hebt. [...]

Vanaf € 6495,-

PROOST!

PROOST!

PROOST! WELKOM IN DE GEZELLIGSTE KROEG VAN NEDERLAND! [...]

Vanaf € 6.995,-

ME Productions Exclusive

PRIME Partyband

PRIME Partyband

PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie. [...]

Vanaf € 2950,-

Meer over OXYGEN


Op zoek naar een eigentijdse, hippe partyband voor uw evenement? Zoek niet verder, want Oxygen Coverband is dé band die u zoekt! Deze 6-koppige energieke band, aangevoerd door Daphne van Ditshuizen en Tim Kamphuis, staat garant voor een avond vol spanning, spektakel en adembenemende energie.

Oxygen Coverband speelt de beste dance, rock en pop hits, waardoor ze een breed publiek aanspreken. De bandleden hebben een achtergrond in de popmuziek en zijn op elkaar afgestemd, waardoor hun optredens dynamisch en meeslepend zijn. Dit maakt Oxygen Coverband de perfecte keuze voor een spetterende bruiloft, knallend tentfeest, swingend bedrijfsfeest of een onvergetelijke studentenparty.

Ondanks dat de band pas in 2021 is samengevoegd, staat hun show als een huis en rocken de muzikanten alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Ze kennen elkaar van de muziekacademy en weten precies hoe ze het publiek in beweging moeten krijgen.

Oxygen Coverband bestaat uit getalenteerde muzikanten:

  • Daphne van Ditshuizen – Vocals
  • Tim Kamphuis – Vocals & ritmegitaar
  • Tonke Suithoff – Keys
  • Ruben Oosting – Lead gitaar
  • Dion Schuur – Basgitaar
  • Berend Zandbergen – Drums

Als exclusieve coverband van MEProductions.nl, kan Meproductions naast de muziek ook catering, aankleding en andere faciliteiten voor uw evenement verzorgen. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor Oxygen Coverband.

Laat u verrassen door Oxygen Coverband en zorg voor een onvergetelijk feest waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Boek Oxygen Coverband nu voor de scherpste gage en maak uw evenement compleet!

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen