Ook interessant

ME Productions Exclusive

KaramBAM!

KaramBAM!

Een mega energiek PowerTrio dat van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!!! [...]

Vanaf € 2650,-

SESSION

SESSION

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! [...]

Vanaf € 6995,-

It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties

Herinneringen.. Feest.. Energie.. It All Started In The Nineties! [...]

Vanaf € 1895,-

Waterproof Shampoo, de powerband van 2023, is een muzikale kracht om rekening mee te houden. Ze zijn er klaar voor om je mee te nemen op een muzikale reis van 120 minuten, waarbij ze de vetste hits op je afvuren in een spectaculaire liveshow vol met special effects. Deze band doet niet aan half werk; ze komen binnen met een enorme dosis energie en zetten de boel volledig op zijn kop.

De bandleden van Waterproof Shampoo zijn meesters in het creëren van een feestelijke sfeer waarbij comfortzones verdwijnen en dansmoves verschijnen. Ze brengen een show vol met onverwachte hits, indrukwekkende medleys en momenten waarop je gewoon niet anders kan dan meezingen. Dit alles verpakt in een show waarbij de interactie met het publiek centraal staat.

Maar Waterproof Shampoo is niet alleen een band die muziek speelt; ze zijn ook entertainers. Ze hebben een aanstekelijk charisma dat je aanzet tot springen alsof je leven ervan afhangt. Hun gitaarsolo's nodigen uit tot uitbundig luchtgitaar spelen, en hun ritmesessies zijn zo krachtig dat ze elke cel in je lichaam in beweging willen brengen.

Bandleden:
Thijs Mansier Maarten Houdijk Erik Ferweda Tim van der Neut Sander Hendriksen

Kortom, Waterproof Shampoo is meer dan alleen een band; het is een muzikale ervaring die je uitdaagt en je uitnodigt om deel te nemen aan het feest. Of je nu een fan bent van pop, rock, of Nederpop, er is altijd iets voor jou in hun show. Dus als je op zoek bent naar een band die je feest of evenement naar een hoger niveau kan tillen, dan is Waterproof Shampoo de band voor jou.

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf bellen of mailen? Dat kan! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen