Ook interessant

ME Productions Exclusive

OXYGEN

OXYGEN

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie! [...]

Vanaf € 3450,-

ME Productions Exclusive

KaramBAM!

KaramBAM!

Een mega energiek PowerTrio dat van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!!! [...]

Vanaf € 2950,-

ME Productions Exclusive

Helden LIVE

Helden LIVE

Helden LIVE zorgt voor een waanzinnige avond vol legendarische pophits, rock- en danceclassics, discogrooves en Nederlandstalige krakers. [...]

Vanaf € 2750,-

Ontdek PRIME Partyband, de ongeëvenaarde coverband gevestigd in Nederland, onderdeel van het gerenommeerde bedrijf MeProductions. Deze energieke vriendengroep bestaat uit zes leden die niets liever willen dan een feest van ongekende proporties neerzetten! PRIME Partyband staat bekend om hun levendige en interactieve liveshows, doordrenkt met passie en plezier.

Hun uitgebreide repertoire omvat alles van rockklassiekers tot intieme liefdesliedjes en van populaire meezingers tot de meest onweerstaanbare guilty pleasures. Al deze genres worden kunstig verweven in verrassende medleys, die zorgen voor een opwindende en gevarieerde luisterervaring. Het is deze unieke benadering van muziek die PRIME Partyband onderscheidt van andere bands.

Dankzij hun ervaring en ongeëvenaard enthousiasme zijn ze de ideale keuze voor bruiloften. Maar hun talent en charisma maken ze even geschikt voor alle soorten evenementen. Of het nu gaat om een ​​groot muziekfestival of een intieme viering, PRIME Partyband weet altijd hoe ze de menigte aan het dansen krijgen.

Het branding van PRIME Partyband ademt feest, energie en plezier uit, wat perfect aansluit bij hun dynamische optredens. Warme kleuren zoals geel en goud sieren hun logo, dat trots wordt getoond op een banner tijdens hun optredens. Het levendige ontwerp van deze partyband en de levendige kleuren van hun branding versterken de feestelijke atmosfeer die ze creëren met hun muziek.

Laat je meeslepen door de opwindende wereld van PRIME Partyband en ervaar een feest dat je nooit zal vergeten. Of je nu houdt van rock of liever meezingt met de grootste hits, bij PRIME Partyband is iedereen welkom. Mis de kans niet om deze fantastische coverband live te zien - het belooft een avond te worden om nooit te vergeten!

Maak je feest compleet

Techniek

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een band/act? Verzorgt de geboekte act de volledige techniek op onze locatie en is er voldoende stroom?

Aankleding op locatie

Een festivalbruiloft of een feest volledig in "Zwarte Cross-stijl"?

Catering

We kunnen jullie in samenwerking met onze partners tijdens het feest voorzien van alle mogelijke culinaire verrassingen.

Ons team denkt graag mee over de locatie, catering en aankleding van je feest/event. Wij hebben geschikte partners en aanbieders in elke regio. Daarom betaal je dus nooit teveel én ben je verzekerd van een geslaagd feest! We doen een volledige check op locatie zodat je slechts voor positieve verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een contactverzoek

We zullen je spoedig terugbellen. Als je liever zelf contact opneemt via telefoon of e-mail, dan kan dat ook! Naar contactgegevens

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen