KaramBAM! - Achtergrond

KaramBAM! - Achtergrond informatie


KaramBAM! is een energiek PowerTrio dat elke locatie, van tenten tot trouwfeesten, omtovert in een uniek feest! Geen vooraf geselecteerde setlists, maar pure improvisatie op basis van gevoel. Hun oneindige repertoire en snelle interacties zorgen voor een avond die je nooit zal vergeten!

Wanneer u KaramBAM! boekt, krijgt u een band met een enorm repertoire. Van Grease of The Blues Brothers tot foxtrot, van Normaal tot Rammstein en van Jan Smit tot Frans Duijts - de mogelijkheden zijn oneindig! Er wordt natuurlijk ook Nederpop gespeeld, maar ook rocknummers kunnen op elk feest niet ontbreken.

Uiteraard is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen! Daarnaast zorgt KaramBAM! ervoor dat de sfeer op elk feest op punt staat. Dankzij hun professionele aanpak en jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze een feest tot een succes moeten maken. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, KaramBAM! zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.
 

KaramBAM! boeken?

KaramBAM! is een exclusieve coverband van MEProductions.nl.
MEProductions heeft een schat aan kennis en ervaring in de entertainmentindustrie en kunnen waardevol advies geven over het selecteren van de juiste artiest voor een evenement. Daarnaast kan MEProductions de rest of een deel van de andere zaken die komen kijken bij een evenement van u overnemen.

Neem gerust contact met ons op telefonisch of via ons contactformulier of vraag direct een offerte op voor KaramBAM!.

Wie spelen er in KaramBAM!?

Ronald, Sven en Michel.

Meer weten over KaramBAM!?

KaramBAM facebook
KaramBAM website

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche

De juiste band of artiest voor ieder event

Offerte aanvragen